Guía para a Reapertura de locales de hostelería COVID 19
Publicada o 26/05/20

Documento elaborado polo Colexio de Aparelladores e Arquitectos Técnicos de Xaén, que recolle as respostas a boa parte das dúbidas expostas por hostaleiros e hostaleiros á hora de abrir os seus locais. Establece unha serie de recomendacións de acordo cos requisitos que se contemplan no plan de desescalada aprobado polo Goberno para as próximas semanas.

O Colexio da ARQUITECTURA TÉCNICA de Lugo crea unha bolsa de voluntarios dispostos a ofrecer, un primeiro asesoramento gratuíto ao sector da hostalería e comercios para levar a cabo a adecuación dos locais seguindo as indicacións da Orde SND/399/2020, de 9 de mayo.

Este asesoramento efectuaríase nunha primeira instancia de forma gratuíta, e iría encamiñada a solucionar dúbidas relativas á aplicación de normas técnicas ou establecer criterios derivados das condicións de apertura na fase de “ desescalada” ata a “nova normalidade”. Devandito asesoramento inicial non incluiría, se fose necesario, o levantamento de planos ou modificacións do proxecto de apertura ou actividade, que requiriría a formalización da prestación correspondente. Neste sentido os APARELLADORES de LUGO, recomendan a guía elaborada polo Colexio de Aparelladores e Arquitectos Técnicos de Xaén xa que recolle as respostas a boa parte das dúbidas expostas por hostaleiros e hostaleiros á hora de abrir os seus locais.

Ficheiros
Relacións
  • No hay relacións en esta noticia.